Rabu, 20 Mac 2013

Video Panas Taib Mahmud


Semalam Cik Bintang PM link video youtube yang wajib tonton. Bukan video lucah ya…tidak juga video seks Anwar Ibrahim yang dah papa gomo sebarkan hingga menuntut itu hero Malaya menyaman lagi.Kaya dia kan? Hasil saman menyaman itu aje pun berapa banyak dia dapat ;)

Dah lama tak makan Mi Kolok, laksa Sarawak...rindu!
Sumber: Travel catcity


Global Witness, kumpulan pencinta alam sekitar hasilkan Video 16 minit, yang dirakamkan dengan kamera tersembunyi, memaparkan seorang lelaki (penyiasat) yang telah dihantar ke Sarawak tahun lepas, dengan menyamar sebagai "pelabur asing" yang ingin membeli tanah untuk mengusahakan ladang kelapa sawit.Makin dekat pilihanraya, makin pelik pulak perkara yang berlaku...

Di Sinar Harian, Taib Mahmud menafikan dengan berkata:
"Saya telah melihat apa yang dikatakan bukti. Bolehkah ia menjadi seseorang yang cuba untuk mempromosikan diri mereka untuk menjadi agen bagi mendapatkan kepentingan daripada saya? Saya fikir mereka agak nakal menggunakan kuasa besar mereka bagi memburukkan nama saya."

Ditanya mengenai tuntutan sepupunya dalam video bahawa beliau mudah didekati berhubung tawaran tanah, Taib berkata:

"Adakah anda kenal sepupu tersebut? Adakah anda tahu apakah hubungan antara bapa mereka dengan saya? Kami bertelagah pada suatu ketika," katanya sambil menambah bahawa sepupunya itu bukanlah orang yang paling dipercayainya.

Beliau mengulas perbualan Norlia Abdul Rahman dan Fatimah Abdul Rahman dalam rakaman video Global Witness mengenai satu urusaniaga tanah. Norlia dan Fatimah adalah anak perempuan Tun Abdul Rahman Yaakub, bekas ketua menteri Sarawak yang juga bapa saudara Taib.

PsssT: Aku tak nak komen apa-apa sebab aku ada sebab yang tersendiri. Tapi macam yang Anwar Ibrahim dok mintak PM Najib Razak supaya "jelaskan", banyak baiknya rakyat marhaen yang tak ada tanah macam aku (adalah juga 7-8 pasu tanah buat tanam bunga kertas depan rumah tu, itu ajepun yang ada!) penjelasan tentang hal ini boleh jernihkan banyak perkara. PRU13 kan dah dekat...

Dua tiga hari ni, memang panas sangat-sangat kan?
Mana ada aku cakap pasal video seks dakwaan ramai lelaki mirip Anwar Ibrahim tu...tak kata pun. Yang pasti, dah dua tiga hari tak hujan. cuaca panas terik. membahang siang malam.

Harap-harapnya esok hujan lebat, jenuh...air paip pun panas hu hu hu nasiblah jadi rakyat marhaen kan?

Tiada ulasan: