Rabu, 6 Mac 2013

Video serangan Offensif Lahad Datu


Pasukan keselamatan telah melancarkan serangan ke atas kumpulan penceroboh bersenjata di Kampung Tanduo, Lahad Datu pada jam 7 pagi 5 mac. Letupan kedengaran berhampiran Kampung Tandou yang diduduki sekumpulan penceroboh asing, pada kira-kira jam 7:30 pagi menyebabkan 100 penduduk kampung melarikan diri. 

Detik Cemas Wartawan TV3 Hadapi Serangan Hendap Pengganas Di Lahad DatuPolis dan ATM telah melancarkan serangan ke atas penceroboh di Tanduo, Lahad Datu sejak 7 pagi 5 Mac 2013
Pencerobohan Lahad Datu-Serangan offensif pada 05 Mac 2013
Kini operasi pembersihan pula dilakukan. Semoga saki baki pengganas Sulu dikutip. Moga-moga wira negara kita sentiasa selamat.

Ops Daulat:masih diteruskan dengan lebih teliti, dengan keluasan kawasan diluaskan lagi.Alhamdulillah, berakhir sudah konflik di Semporna Sabah. Walaupun begitu, kawalan ketat masih berterusan di Lahad Datu dan Semporna.


2 ulasan:

Cetusan berkata...

selamat berjaya, pergi untuk menanggg,,habiskan peluru habiskan bommm..

anyss berkata...

ZZ: sekurang2nya mereka pergi, gadai nyawa untuk berjuang pertahankan negara. Ada orang...dah la tak pergi, apa aje yg orang buat sentiasa tak kena aje...kesian kan orang jenis gini.