Selasa, 11 Mac 2014

Kapten Norudin Abd Majid Ulas untuk MAS MH370


Bual bicara bersama bekas juruterbang pertama pesawat Boeing 777 Kapten Norudin Abd Majid. Beliau adalah orang yang bertanggungjawab mengetuai pesawat Boieng 777. Pengalaman dan teori beliau amat menarik perhatian. Aku paparkan semula di blog terchenta ni sebab line tenet sangat slow untuk tengok semula.



Kita memerlukan lebih ramai insan dalam pelbagai bidang professional seperti Kapten Norudin Abd Majid ini yang mengetahui di mana jejaknya diri.

5 ulasan:

JunAina berkata...

Semalam akak pon tengok...memang terkesan dengan ulasan dia.

ZAIDAHTUL AKMAL berkata...

Hai... zai nak jemput masuk giveaway kalau ade mase & x keberatan..
Giveaway Double Stemcell by Call me Zai!

azieazah berkata...

Saya tengok live semalam. Beliau tegas. Yakin. Berilmu.
Paling suka part dia jawab yakin "Hilang.. fullstop!"

anyss berkata...

Junaina: Dah lama tak jumpa orang sebegini kan...

anyss berkata...

Azieazah: Dia ada ilmu & pengalaman...dia amalkan. sebab tu dia yakin.

Kita turut yakin dengan dia kan