Rabu, 12 Disember 2012

Anuar Zain Tiga Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari

Ramai tak peminat jejaka terhangat di Malaya, Anuar Zain? Hari ni entri jamu mata ya...tak kan nak tengok Che Lah MasterChef 2 je...nak juga nengok jejaka idaman Malaya.

Sempena tiga dekad pembabitan beliau dalam bidang seni, Anuar Zain akan mengadakan konsert pertamanya bertajuk Anuar Zain Tiga Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari pada pada 16 Februari 2013 depan pukul 8.30 malam di Stadium Putra, Bukit Jalil.

Sumber: Sinar Harian

Harga tiket bagi konsert ini dari RM88 hingga RM698, akan dijual bermula Rabu ini pada pukul 12 tengah hari menerusi www.ticketcharge.com dan cawangan kaunter rasminya, manakala harga tiket VIP pula akan diumumkan pada Rabu ini.

Diskaun khas bagi mereka yang membuat tempahan awal adalah sebanyak 15 peratus akan diberikan kepada 1,000 pembeli pertama bagi tempoh bermula Rabu (esok) sehingga 19 Disember ini. Bagi jualan tiket secara pukal, peminat boleh menghubungi Anuar Zain Network di talian 012-4642030.

Pihak pengurusan Anuar Zain juga turut menawarkan pakej perjalanan eksklusif '3Dekad 1Destinasi' untuk para peminat di luar Kuala Lumpur termasuklah dari Kota Bharu (Kelantan), Jerteh dan Kuala Terengganu (Terengganu), Johor Bahru (Johor) dan Singapura. Maklumat lanjut, layari www.facebook.com/3Dekad1Destinasi.

Anuar Zain, 42, berkata, tiket konsert yang meraikan tiga dekad pembabitan Anuar Zain dalam bidang seni itu tak mahal dan berpatutan, bersesuaian dengan persembahan itu kelak kerana menekankan aspek kualiti selain ia adalah berskala mega yang menjanjikan persembahan terbaik dengan kualiti muzik, kesan khas dan pentas yang gah.

Komen aku: Ada sesiapa nak belanja tiket harga VVIP tak? Sila belanja! Sila belanja!1 ulasan:

Kakcik Seroja berkata...

Tertunggu2 akan bilakan AZ ni nak berumahtangga... hehehe...