Anda Juga Mungkin Berkenan

Sabtu, 13 Januari 2018

Rakaman Video Penampakan Hantu

Ada berani nak menontonnya?
Kalau rasa tak berapa nak berani, tak payahlah tengok. Memang agak seram pun tambah lagi kalau tengok seorang diri. Waktu malam pulak tu.

Kalau nak tengok juga, ajak kawan-kawan, boleh menjerit secara berjemaah. Pastikan tengok pada waktu siang ya....



Cuba satulah aku nak komen, biasanya rakaman video begini hanya nampak dari jauh-jauh je lah walaupun bersumberkan CCTV. Hantu-hantu ni macam dah tau dah tang mana letaknya CCTV, jadi depa ni akan melintas jauh-jauh sana je...kasi nampak bayang je. Awatnya depa ni tak tayang muka tang depan CCTV tu ek? Tak mahu jadi retis ke?

2 ulasan:

Rahsia Melancong berkata...

Salam owner blog Annieyss. Mohon update Blog List puan dengan blog saya. Saya dah masukkan blog Annieyss kat blog list Rahsia Melancong.

anyss berkata...

Rahsia melancong: blog tanpa entri?
peliknya blog begitu