Jumaat, 26 Jun 2015

Cara Senyapkan Leteran

Perempuan memang suka berleter ek? Hu hu huhuhu Chef Wan tu lelaki, tapi mulutnya macam bertih goreng….tak adalah berleter, tapi bercakap.Errrr tak pepasal nama Chef Wan pula TERumpat kat blog aku ni.

Jadinya, bagaimana caranya nak hentikan leteran atau bebelan sang kekasih hati? Bingit telinga tau hu huhuhu

Beginilah caranya untuk hentikan leteran, bebelan dan rugutan secara berhemah;

How to make a girl stop talking!



Cara berikut lebih sadis huhuhuhu tapi aku gelak tak henggat huhuhuhu



Comey tak? Mmmmmm bolehlah praktiskan cara ni. Cumanya, cara ke dua tu tak payahlah buat ya. Tak pepasal ada yang jadi arwah nanti huhuhuhu

19 ulasan:

eelobor berkata...

hahaha....cara ke-2 tu sadis benor

norhidana berkata...

kui3... tp yg ke2 tuh kan tka pasal2 ada yg msk penjara...
yg no 1 tu lawak... selfie je senyap ek

Kakzakie Purvit berkata...

Cara pertama tu ok juga:)
Cara kedua kena fikir berkali-kali dik.

iryantyismail berkata...

:-)) pas ni kena belajar kurang kan leteran sebelum ada yang mati..huhu

Cik Rose berkata...

Hihi.. Kena hadkan leteran nampakny

Semut Senyum berkata...

hahahhaa... suka la cara pertama tu... hehehe.... lucu....
cara kedua tu mmg betul2 sadis laa.. tak sanggup... dasyat sangat.

ewanthology berkata...

bahaya prank mcm ni :-)

GTR berkata...

Perempuan dan leteran ibarat lagu dan irama

LM berkata...

Hahaha...apalah yg org kat rumah ni rasa bila LM membebel ye?

anyss berkata...

eelobor;
tau x pe hubuhu

anyss berkata...

norhidana;
yg first tu mmg berjaya dan ramai pun cenggitu

anyss berkata...

kakzakie;
ngeri dgn cara ke 2

anyss berkata...

iryanty;
harapnya tak adalah sampai mcm tu

anyss berkata...

ros reeza;
kang ada lak yg rindu nak kena leter

anyss berkata...

semut senyum;
pernah buat kat anak buah cara pertama, mmg x jadi nangis huhuhu

anyss berkata...

ewanthology;
bagi pistol mainan dah laaaa

anyss berkata...

gtr;
setuju. dah rindu mak leter

anyss berkata...

ummi aqilah;
sikit2 lagi depa rasa rindu nak dgr

aizamia3 berkata...

hahaha.. part selfie tu memang ai suka.. ;)
video kedua tak dapat tengok..