Isnin, 2 November 2009

Gotong Royong Menulis

Dah penatlah tulis panjang-panjang. Apa kata kali ini aku benarkan korang tulis kat sini berdasarkan gambar-gambar ni. Selamat menulis...

























































































































18 ulasan:

Riezal aka Rezdrake berkata...

hi anyss thanx coz drop by blog sy.. neway.. lawa gambar2 yang di ambil.. hmm lama betul tak gi jalan2 kat sini.. :)

zeqzeq berkata...

wajah gua tada dalam gambar, jadi no komen

iza~de~bintang berkata...

cantik gambar "savana" kak anyss tu :p kalau camtu takyah beli kamera mahai2 pon takpa lah yer.
gambar2 yg lain pon cantik2 gak (^__^)

anyss berkata...

ZZ: Ahak ahak ahak...ade ke muka kawe dlm gambar tu ek? mmmmm ntah lerr!

Iza miss Bintang: Ingatkan gambar kete kebel tu paling lawa hu hu hu...

Tak puas hati! tak puas hati! tak puas hati gak! Adoiii mimpi guna kamera lensa panjang hu hu hu

zeqzeq berkata...

lain kali snap PIC burung sedang berdating boleh?? atau semut ker??

anyss berkata...

Riezal: Sesekali suka jejalan secara maya baca blog, kali lain suka jejalan alam nyata nikmati indahnya donia ;)

Terim kasih dgn kunjungan

ZZ: amik gambor guna kamera cap ayam je...tak leh nak fokus gambor ayam, burung atau semut hu hu hu...nanti ZZ sponser ler kamera yang zoooooooom panjang tu...leh amik gambor burung tgh terbang bebanyak hu hu hu. Boleh gitu?

anyss berkata...

ZZ: opssss bukan ambik gambor guna kamera cap ayam, tapi amik gambor guna kamera tepon cap ayam...hu huhu awat la ayat berbelit ni...

IxoR@ berkata...

Cantik pemandangan... lama tak ke Genting...rindu rasa hati....

Ermm....

:D

dina berkata...

oh, pegi genting ek...sorang2... tak ajak aku... aku nak majuk la ni, hehehe actually kalau ajak pun aku takleh pegi... aku tak penah lagi pegi genting... kuno kan? hahahaa... takpe2 nanti aku pegi aku tgkap gambo byk2 bg ko jeles... hehehe

anyss berkata...

ixora: Jommmm reramai kita pi serang Genting hu hu hu....tapi hujung tahun ni ujan, pemandangan tak begitu memberangsangkan. awal tahunlah kita pi ya ;D

Dina: Jom kita pi lain kali, aku tunjuk jalan awalaupun aku tahu akan sesat punya hu hu hu...

Jgn kata aku x bagi tau ko, aku dah sms tanya ko nak FM kat sana ke tak, sampai ari ni ko x reply sms tu...lastly, aku putuskan x beli FM utk ko sebab x de sekeratpun FM tu ada tertulis GENTING hu hu hu

azieazah berkata...

Hmm... tak terkata lalu tak tertulis.. indah menawan..

Pernah sampai sekali jer kat Genting tu, itupun sbb bawa entertainment, clients dari China. Kalu idak memang tak berapa la gemor.

Apapun Genting memang indah menawan.

*MokYang nak transfer... nanti kasi no akaun yer..

anyss berkata...

Azieazah: Kalau pergi musim cuaca terang benderang mesti langi indah kan...nampak langit biru n putih awan. Taklah berkabus sangat masa tengahari. Apapun, bila2 masa saja tetap indah kalau nak nikmati keindahan. Kalau nak main, akan sentiasa meriah, nak buang duit pun menjadi jugak hu hu hu...

jab lagi sms no acc ;)

zia berkata...

tak inform gee pun nak naik..huhuhu

zia berkata...

tak inform gee pun nak naik..huhuhu

zia berkata...

tak inform gee pun nak naik..huhuhu

anyss berkata...

Cik Zia Laling: dah merata cari nombor baru, x de orang tau pun. Emel baru pun x de hu hu hu...ingat kita x cedih ke, dok berangan je dating di puncak genting....tetiba teringatkan lagu "Rayuan di Puncak Genting" yang Allycats nyanyi tuuuu ;)

x de jodoh la tu....Lain kali ye kita dating sana...

c-idah berkata...

terhingin nk p genting..
tp emboh kapan..
heeee...

bestnye kalau dapat p sana...

anyss berkata...

c-idah: insyaAllah ada kesempatan dan peluang akan sampai jua ke sana. Ini pertama kali saya ke sana diheret cik Iza si bintang chomel ;)...tapi, memang puas hati ambil gambar dan puas hati letihnya hu hu hu