Hah, tu diaaaaaa....sape suruh teringin nak makan benda payah nak dapat
nak beli pun susah, jarang orang jual sini
kalau adapun...adakah rasanya sama?
ke keras macam kunyah biskut bantat tak jadi
baling ke dinding...dinding yang tembus!
jadinya kawan-kawan, dua hari makan Cek mek Molek ni memang molek benarlah
tambah lagi bila adunan campak-campak itu sangat kena
cukup syarat tak keras tak juga sangat lembut
maka berpesta rialah daku mengunyahnya
PssTTT: warnanya memang sengaja digelapkan
supaya kena dengan kegelapan kulit pembuatnya hu hu hu
Errr aku memang suka kalau garing...gelap tak apa la la la
Jemput ya semua...selamat menikmati
jamu mata ajelah ya
kalau nak resipi dan cara nak buat Cek Mek Molek versi Cik Anyss Si Jelita ni
bolehlah belek entri lepas kat link atas tu ya...