Ahad, 21 Ogos 2011

Mengapa Kau Sentuh Hatiku?

Mengapa? mengapa? Mengapa? 
Manalah aku tahu! 
hati siapa yang dah aku sentuh?
macam mana aku tersentuh hatinya? 

pening kepala nak pikir  
berapa lama dok menung berfikirpun
tetap tak tahu juga jawapannya
Boleh tak aku tanya semula
kepada anda yang bertanya?



Duhai dikau yang tidak kuketahui siapa,
tang mananya aku dah tersentuh hatimu?
cuba cerita sikit
Ishhhhhh! aku memang tak ada jawapan langsung untuk tanya itu
blurrrrrrr!


PSSST: kepada rakan-rakan yang memerlukan kerepek, meruku dan Popia Simpul Kasih serta popia gunting berlada sempena Aidilfitri nanti, tempahan masih dibuka hingga Ahad malam Sila ke Facebook Kerepek Rembow Cik Rembow di FB Kerepek Rembow. untuk maklumat lanjut. Penghantaran akan dibuat bermula Isnin hingga Jumaat minggu hadapan

Lokasi: sekitar Bandar Baru Bangi, Teras Jernang, Sungai Tangkas, UKM, Sungai Merab, Sungai Ramal, Kajang, Semenyih, Putrajaya, Nilai 3 Dan Nilai.

Tempahan untuk doorgift, cenderahati, kenduri juga diterima. Terdapat diskaun untuk tempahan dalam jumlah yang banyak. keterangan lanjut: kerepekrembow@gmail.com atau boleh tanyakan Cik Rembow di FB Kerepek Rembow.

10 ulasan:

eelobor berkata...

lokasi gombak x de dalam list.... "mengapa tergamak ko buat aku begitu?".... hihihihi

azieazah berkata...

Kat mana nak tengok survey tu. Klik kat mana?

azieazah berkata...

Hari tu pernah buat sekali, skang dah lupa.

terokai seni berkata...

eee pekena kerepek tu yang tersentu kalbu

Unknown berkata...

halamakkk touching habis okay keyword dia! haha ;P

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

anyss berkata...

Eelobor: Gombak memang tak tersenarai...tapi Salor, KB, Ketereh ada dalam senarai...boleh je order ;)

anyss berkata...

Azieazah: cuba tengok kat analytics di nuffnang, klik pada "kata kunci".

Boleh juga tengok di http://draft.blogger.com klik pada "stat".

Kalau masih belum jumpa, bagi tahu, nanti saya email kemudian

anyss berkata...

Azieazah: Lorrrr...acu cuba try test lagi...dapat tu, just ingat-ingat lupa je kot

anyss berkata...

Cemomoi: memang tersentuh...tak sedarpun dah habis sebungkus ;)

anyss berkata...

Jiji: tu la pasal...tersentap sesaat nengoknya...