Selasa, 26 Februari 2013

Ada Sesiapa Rindu Tak?


 Ada sesiapa rindu tak ni?
bajet retis kekwat sat hu huh u hu

Alahaiiii....tak sampai dua bulan pun bersemangat untuk tak menulis di blog,
tetiba tengah malam semalam terasa sangat rindu untuk menulis
jadinya, tulislah kat FB seringkas dapat macam berikut;



Mmmmm gamaknya berjaya tak untuk berhenti memblog ni?
Berhenti???????
Asalnya memang niat nak berhenti terus,
lama-lama sikit...kononnya dah menulis balik selepas enam bulan
tetiba semalam didatangi rasa rindu yang membuak-buak
hu hu hu hu gimana ya kalau rindu rinduannya menulis blog hu hu hu
mengalahkan rindu jejaka hensem sebelah rumah
Ohhhhh jiwang la sangat!


32 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

saya takde pulak ' anak dara cun sebelah rumah '....~hahahaha

Murni Alfathunnisa berkata...

once a blogger always a blogger..hehe. kalau dah rindu, kena la 'bertatap muka'..tak gitu..?

Kakcik Nur berkata...

'Tempat jatuh lagi dikenang...' :)

kakngah berkata...

kite kan..
walaupun jarang dahupdate.. tp hari2 mesti skodeng blog kengkwn. sesenyap gitu...

!eNa PnG berkata...

Sure lah rindu...

zeqzeq z berkata...

tak der windu, punn

Tanpa Nama berkata...

x kisahlah .. tulis2 ajelah bila mood tu menjelma ye.. happy blogging !

diana berkata...

kalau dah biasa tulis blog bukan senang nak tinggal..heheh

diana berkata...

kalau dah biasa tulis blog bukan senang nak tinggal..heheh

NM02 berkata...

uit... mana hilang?

Cho Zila berkata...

jangan menghilang lama2.. berblog boleh hilangkan tensionni...

[PCL] berkata...

pcl baru skodeng sini...udah tak di jemput ! mana tau update ke tak blognya..warga KKA !

gelenggang berkata...

sy terlalu lama di FB sesekali ketik juga blog tapi taklah sekerap dulu.. terkesima sebab blog Anyss hampir sama dengan Nisah Haron

http://annyss.blogspot.com/

anyss berkata...

Daddy Ziyyad: hu hu huhu mak dara ada kan?

anyss berkata...

Murni: hu huhuh u tangan gatai lama tak godek2 blog...dok nengok je tak buat apa hu huhuhu ----> macam gila talak pun ada

anyss berkata...

kakcik: ingatkan seminggu pertama tu je yang siksa hu hu huh u

anyss berkata...

Eina Penang: Alamakkk....jauhnya merindu ----> tetiba terkonangkan mi goreng sotong

anyss berkata...

Kakngah: masa skodeng tu tak sign in pun blog sendiri kan? pas tu orang tak tau kita baca blog dia kan? hu hu huh u macam ngendap2 manja gitewwww!

anyss berkata...

ZZ: Betull? ke test! test! test! speaker? la la la

anyss berkata...

KA: mmg teruja nak tulis tiap2 hari, tapi paksa diri untuk tak tulis ----> bolehgitu? hu hu huhu itulah yangberlaku. Menderita tau!

anyss berkata...

Diana: macam tak lengkap pulak satu hari tak bukak blog ----> adakah daku dah sampai tahap kronik?

anyss berkata...

NM02: huhu hu bercita2 nak bersara awal, tapi akhirnya ----> kena pasrah je

anyss berkata...

Cho Zila: cita-citanya dah nak berenti, apa daya, merindu2 untuk tulis hu hu huhu ----> ok, daku janji tak berenti lagi hu huhuhu

anyss berkata...

pakcik: hu hu hu tak reti nak jemput menjemput, kena tunggu walimatul urus yg ntah bila tu kot

anyss berkata...

Gelenggang: saya bukan penulis tersohor nisah Harun, terima kasih sudi bertandang...

eelobor berkata...

emmm....dah lama tunggu nak komen kat sinih

azieazah berkata...

See? berapa ramai punya rindu plak nak komen!

anyss berkata...

Eelobor: sebegitu sekalikah dikau rindu? ker rindu kat sup urat keting ------> baik ngaku

anyss berkata...

Azieazah: hu hu hu hu nak rindu nak komen pun ada? hu hu hu hu

iCe berkata...

Sinar rembulan datang menembus hatiku
sayap sayapnya membelai heningnya malam
memelukku dalam senyum yang indah
lalu menggiringku naik di hamparan awan

menari di taman langit yang biru
laksana hamparan pasir pantai yang putih
berkilau bagai mutiara bertudung rindu
bait puisi pun aku tembangkan

dalam syair syair yang teduhkan jiwa
dengan kata kata yang terus menetes
hujan rindu pun basahi telaga jiwa
menari dalam keheningan rasa yang indah


perghhhh jiwang tak hengat dakni kan kan kan? huahuahua

anyss berkata...

iCe: ceeeeeewahhhh! gilerrrrr kentang jiwangnya hu hu huhu

rinduan citarasa berkata...

chaiyokkk