Anda Juga Mungkin Berkenan

Ahad, 27 Mei 2012

Video Tragedi Drif Perhimpunan Sejuta Belia 2012


Entri ini adalah kesinambungan kisah kemalangan drag semasa sambutan Hari Sejuta Belia dalam entri lepas.

Berikut adalah rakaman video sesi latihan untuk aktiviti drift drag yang berlangsung di Putrajaya sempena Perhimpunan Sejuta Belia 2012






Jika nak tengok part kemalangan yang menjadi tragedi dalam Perhimpunan Sejuta Belia 2012 di putrajaya pada 26 Mei, bolehlah tengok yang ni je:




Kita bersimpati dengan tragedi tak terduga ini
Sama-sama kita doakan agar semua mangsa yang cedera cepat sembuh
tak perlulah kita gaduh-gaduh dan saling tuduh menuduh
dok kata semua tu bala ke apa, dok salahkan orang tu orang ni
apa yang jadi memang dah jadi, baik jadikan pengajaran
tak elok jadikan sempadan...salah menyalah tak akan untungkan sesiapa
setan juga yang gegak gempita dok ketawa dek kekalutan manusia
jadikan semua tu sebagai garis panduan pada masa depan
CEEEEwahhhhh! catatan penaja tu! hu hu hu tak ada kaitan dengan sesiapa
sama ada yang hidup atau yang mati atau yang akan mati...





2 ulasan:

sayuty berkata...

Memang sudah takdir...
TP setiap aktiviti berisiko tinggi perlu patuhi SOP bukan main hantam sj.....??? SOP fail terus...itu bukan litar driff..tp buat driff...dah nak hebat sangat tanggung la risiko tu..

anyss berkata...

Sayuty: selamat datang dan terima kasih singgah di blog ni...

Dah jadipun, masa depan ptutnya lebih prihatin dgn isu keselamatan